fbpx

PROJECT ZOERSEL – EXCLUSIEVE NIEUWBOUWWONING IN HOUTSKELETBOUW

Project Zoersel

Wensen van de opdrachtgevers:

Hedendaagse vormgeving met plat dak, volledig onderkelderd, gevels met wit pleisterwerk en hout, een carport (tegelijk beschutting biedend aan de voordeur). En ook belangrijk: maximaal gebruikmakend van ecologische en gezonde materialen.

 

ontwerp: architect Bert Verbeeck

Het ontwerp:

Een eenvoudig en functioneel plan voor de woning en een inplanting die maximaal rekening houdt met oriëntatie en omgeving: het zuidoosten aan de straatkant en een aantrekkelijk uitzicht op het achterliggende bos en weiland. De carport en de fiets- en tuinberging worden gebruikt als elementen om een private, zuidgeoriënteerde voortuin te omsluiten. Het dak van de carport overdekt tegelijk een terrasdeel en de toegangshelling naar de voordeur. De verhoogde nulpas van de woning op +50 cm beperkt de beslotenheid van de tuinommuring vooraan, en biedt een ruimer landschapszicht aan de achterzijde.

Dit zegt de klant zelf

Nieuwbouwproject Zoersel

“Prima houtskeletbouwer. Ze bouwen onze houtskeletwoning in Zoersel. Goede kwaliteit en ze komen hun afspraken steeds na. Een aanrader!”

Uw project in goede handen

Econstruct Verheyen is een bouwbedrijf met passie. Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur, hoe de klant het wil. Ons ervaren team is elke dag keihard in de weer om bijzondere projecten te realiseren. Op de werf en in ons atelier waar alle constructies vooraf klaar en door ons team worden gemaakt.

Input nodig voor jouw project?

Kom eens langs en dan bespreken we samen jouw project.