fbpx

Over Econstruct Verheyen

passie voor houtskeletbouw

Bouwen is een bijzondere stap in je leven

Bouwen of verbouwen is een grote stap in je leven. Bouwers of verbouwers onderschatten vaak dan ook de impact dat dit proces heeft op hun leven en dat van hun gezin. Wanneer de werken te lang aanslepen wordt dit vermoeiend voor jezelf, de kinderen worden lastig,… Dat moet je absoluut vermijden.

Wij maken het je graag gemakkelijk

Wij maken het je graag gemakkelijk en passen ons aan aan jouw situatie. Een nieuwbouw, een renovatie, een uitbreiding van een bestaande woning. Elk project is anders en wordt door ons vooraf goed bekeken wat belangrijk is voor de toekomstige bouwer of verbouwer. We leggen je duidelijk uit hoe we te werk gaan en wat je kan verwachten.

Enkel ruwbouw of sleutel-op-de-deur?

Ons aanbod wordt aangepast naar jouw voorkeur. Enkel de ruwbouw laten uitvoeren of sleutel op de deur, jij beslist.  Ook de nodige diensten zoals architect, epb-verslag, stabiliteitsstudie kunnen wij aanbieden. Zo hoef je je van start tot einde van de werken geen zorgen te maken.

Of  help je graag zelf mee?

Wil je toch besparen op het bouwbudget en bepaalde zaken zelf uitvoeren, bijvoorbeeld isolatiewerken, binnenafwerking,… Vertel het ons, zo kunnen wij voor jou een aanbod op maat maken, rekening houdend met jouw budget en ideeën. 

Warm hart voor onze klanten

Wij zoeken, samen met ons team, unieke samenwerkingen, met mensen die op dezelfde golflengte zitten als ons. Met veel interesse en passie voor hun uiteindelijke woning. Waar we binnen een paar jaar nog met een positief gevoel over kunnen spreken. Waar we binnen een paar jaar nog eens langs kunnen gaan en genieten van het resultaat.

Mensen zoals ons, met een tikkeltje eigenzinnigheid, die vol in het leven staan en genieten van elke dag. Mensen die voluit gaan voor hun dromen en hun eigen toekomst maken. Maar bovenal zijn wij op zoek naar mensen die enorm veel vertrouwen hebben in wat wij doen. Want dan zijn wij, samen met ons team, op ons best en leveren wij uitzonderlijke resultaten af.

Heb je direct een “yes-dat-is-het”-gevoel of twijfel je nog? Kom eens praten. We tasten graag af wat we voor elkaar kunnen betekenen. Praten kost niets, het vraagt enkel wat van je tijd.

Econstruct Verheyen

Econstruct Verheyen is een bouwbedrijf met passie. Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur, hoe de klant het wil. Ons ervaren team is elke dag keihard in de weer om bijzondere projecten te realiseren. Op de werf en in ons atelier waar alle constructies vooraf klaar en door ons team worden gemaakt.

Jef Verheyen en Sofie Van Otten

Het kloppend hart van dat team zijn Jef Verheyen en Sofie Van Otten. Getrouwd en collega’s. Jef is opgegroeid en opgeleid in een schrijnwerkerij. Hij houdt van hout. En van Sofie, die dan als boekhoudster weer sterk is in cijfers en administratie. Samen zijn we een complementair koppel: kennis, technieken en constructie zijn voor ons even belangrijk als de planning en opvolging. In de bouw is dat een echte meerwaarde!

Daarom durven we met zekerheid zeggen dat E-construct de perfecte keuze is voor jouw houtskeletbouw.

 

Is houtskeletbouw iets voor jou?

  • Onze vraag voor jou:
  • Wil je je droomwoning realiseren?
  • Is wooncomfort voor jou belangrijk?
  • Wil jij je woning in een korte tijdspannen realiseren?
  • Is je gezondheid en die van je gezin belangrijk?
  • Is jouw ideale woning duurzaam en energiezuinig?
  • Wil jij je woning laten realiseren door gepassioneerde vakmensen?
  • Hou je van kwaliteit?

Meer dan 1 x JA geknikt? Super! Neem dan vandaag contact met ons op. Dan maken wij tijd voor jouw droom.

 

Omdat jouw droomwoning bouwen, onze passie is!