fbpx

Over Econstruct Verheyen

passie voor houtskeletbouw

Bouwen is een bijzondere stap in je leven

Bouwen of verbouwen is een grote stap in je leven. Bouwers of verbouwers onderschatten vaak dan ook de impact dat dit proces heeft op hun leven en dat van hun gezin. Wanneer de werken te lang aanslepen wordt dit vermoeiend voor jezelf, de kinderen worden lastig,… Dat moet je absoluut vermijden.

Wij maken het je graag gemakkelijk

Wij maken het je graag gemakkelijk en passen ons aan aan jouw situatie. Een nieuwbouw, een renovatie, een uitbreiding van een bestaande woning. Elk project is anders en wordt door ons vooraf goed bekeken wat belangrijk is voor de toekomstige bouwer of verbouwer. We leggen je duidelijk uit hoe we te werk gaan en wat je kan verwachten.

Enkel ruwbouw of sleutel-op-de-deur?

Ons aanbod wordt aangepast naar jouw voorkeur. Enkel de ruwbouw laten uitvoeren of sleutel op de deur, jij beslist.  Ook de nodige diensten zoals architect, epb-verslag, stabiliteitsstudie kunnen wij aanbieden. Zo hoef je je van start tot einde van de werken geen zorgen te maken. We helpen je graag verder met uitbreidings- of nieuwbouwprojecten vanaf 80 m².

 

Warm hart voor houtskeletbouw én voor onze klanten

Wij zoeken, samen met ons team, unieke samenwerkingen, met mensen die op dezelfde golflengte zitten als ons. Met veel interesse en passie voor hun uiteindelijke woning. Waar we binnen een paar jaar nog met een positief gevoel over kunnen spreken. Waar we binnen een paar jaar nog eens langs kunnen gaan en genieten van het resultaat.

Mensen zoals ons, met een tikkeltje eigenzinnigheid, die vol in het leven staan en genieten van elke dag. Mensen die voluit gaan voor hun dromen en hun eigen toekomst maken. Maar bovenal zijn wij op zoek naar mensen die enorm veel vertrouwen hebben in wat wij doen. Want dan zijn wij, samen met ons team, op ons best en leveren wij uitzonderlijke resultaten af.

Heb je direct een “yes-dat-is-het”-gevoel of twijfel je nog? Kom eens praten. We tasten graag af wat we voor elkaar kunnen betekenen. Praten kost niets, het vraagt enkel wat van je tijd.

Econstruct Verheyen – Passie voor Houtskeletbouw

Econstruct Verheyen, uit Beerse, zet zich reeds meer dan 10 jaar met erg veel passie in om duurzaam en energievriendelijke projecten in houtskeletbouw te verwezenlijken in de Kempen, van casco-project, tot sleutel-op-de-deur.

Als dynamische KMO staan we garant voor een persoonlijk en klantgerichte aanpak. Zo nemen we ook van a tot z het bouwproject in handen en ontzorgen we particuliere klanten bij het realiseren van hun droomproject.

Met de nodige technische bagage adviseren en informeren we toekomstige bouwers of verbouwers. Op deze manier kunnen de (ver)bouwers de juiste keuzes maken naar duurzame materialen, energiekeuzes en budget  toe.

De woning die ze in gedachten hebben, realiseren wij met oog voor detail.

Is houtskeletbouw iets voor jou?

Onze vraag voor jou:

  • Wil je je droomwoning realiseren?
  • Is wooncomfort voor jou belangrijk?
  • Wil jij je woning in een korte tijdspannen realiseren?
  • Is je gezondheid en die van je gezin belangrijk?
  • Is jouw ideale woning duurzaam en energiezuinig?
  • Wil jij je woning laten realiseren door gepassioneerde vakmensen?
  • Hou je van kwaliteit?

Meer dan 1 x JA geknikt? Super! Neem dan vandaag contact met ons op. Dan maken wij tijd voor jouw droom.

 

Omdat jouw droomwoning bouwen, onze passie is!