fbpx

Het team van Econstruct Verheyen

Jef Verheyen en Sofie Van Otten

Jef Verheyen

Ik ben Jef, 34 jaar, opgegroeid in een schrijnwerkers-bedrijf en vol passie voor hout.

Na 10 jaar te werken als algemeen schrijnwerker, kwam ik tot de conclusie dat ik meer wou.   Door mijn grote interesse in het bouwen van woningen, verdiepte ik me in houtskeletbouw, een logische aanvulling op mijn uitgebreide kennis van het algemeen schrijnwerk dat ik reeds had.

Sofie Van Otten

Ik ben Sofie, 32 jaar, boekhouder van opleiding en gebeten door cijfers.
Na een aantal jaren als boekhouder gewerkt te hebben, voelde ook ik een tekort op werkgebied.

Ik merkte ook de administratieve tekortkomingen op bij kleine bouwbedrijven. Zij hebben absoluut de beste vakkennis maar zijn moeilijk bereikbaar, volgen de projecten slecht mee op…

Teamleden

Onze teamleden worden zorgvuldig geselecteerd, zodat we een mix hebben van verschillende karakters en capaciteiten, die elkaar alleen maar versterken.

Jef doet zelf de opstart mee. Dan laten we jouw project in veilige handen van onze mannen. Ze zijn opgeleid in de werken die ze uitvoeren en worden constant mee opgevolgd. Elk project wordt uitgelegd zodat ze exact weten wat en hoe de werken uitgevoerd moeten worden. Elke avond wordt de dag overlopen en de werken voor de volgende dag besproken. De uitvoering zal zo zonder zorgen verlopen.

Na afloop controleert Jef de uitgevoerde werken en voert indien nodig nog de laatste details uit, zodat alles perfect naar wens is.