fbpx

“Onderhandelen” over de prijs, het blijft een eigenaardig gegeven…

Wat als je baas je plots op een dag vraagt om je 5% minder te betalen? Zou je dan nog even hard je best doen om top-resultaten neer te zetten? Zou je dan nog even gemotiveerd zijn?

De prijs die wij vragen is evenredig met de kwaliteit die we bieden. Een project tot een goed einde brengen, is steeds een bijzonder intensief project en vraagt bijzonder veel tijd en energie. Energie die wij er graag insteken. Met minder energie zouden wij de bouwheer nooit zo goed kunnen begeleiden en bijstaan en zou het resultaat ook niet goed zijn, voor ons toch niet…

Kwaliteit bieden op lange termijn, zal voor ons altijd hoofdprioriteit blijven. Voor het grootste deel van de mensen is de basis van de woning niet belangrijk en kijken ze enkel naar de afwerking.

Terwijl de basis van de woning gewoon wel het allerbelangrijkste is. Als hier iets mis gaat, blijf je je leven lang met problemen achter. Er moeten kwalitatieve materialen gebruikt worden, de manier van opbouwen moet correct zijn, de woning moet overal geïsoleerd zijn, er moet belang gehecht worden aan luchtdichting en ventilatie,… Dit zijn allemaal zaken die de meeste mensen niet zien en ook geen belang aan hechten.

Net daar ligt bij ons de prioriteit, bij de basis van de woning, die moet perfect zijn. Je woning zal veel duurzamer zijn en zijn waarde ook veel beter behouden. Een belangrijke tip om eens over na te denken.

Fijne dag,
Jef & Sofie
Econstruct Verheyen bvba

Input nodig voor jouw project?

Kom eens langs en dan bespreken we samen jouw project.