fbpx

Soms krijgen we wel eens te horen dat ons voorstel niet interessant is, gewoon te duur, vaak bij renovatie.

Ik heb daar verder over nagedacht en kom tot de volgende constatatie. We maken ons voorstel steeds zo uitgebreid mogelijk om achteraf bijkomende kosten te vermijden voor de klant.
We horen wel eens regelmatig dat niet alle partijen dit zo doen en achteraf bijkomende kosten aanrekenen, die vooraf wel voorzien hadden kunnen worden.

Dat leidt voor de klant enkel maar tot frustratie en dat willen we liever vermijden. We willen graag netjes eindigen en zorgen dat de klant tevreden kan zijn en dit binnen zijn budget valt.
Indien er toch meerwerken zijn, zaken die niet te voorzien waren vooraf, trachten we om dit tijdig en duidelijk te communiceren om misverstanden te vermijden.

Bouwen is een hectische periode en weegt vaak door voor het hele gezin. We doen ons uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen en duidelijk te communiceren. Zorgen hierover kan je beter vermijden. We werken super hard, samen met ons team, om een mooi eindresultaat te bekomen.

Met alle complimenten die we de laatste weken in ontvangst mogen nemen, neem ik aan dat we sterk bezig zijn en zetten deze manier van werken graag zo verder, speciaal voor jullie.

Positieve groeten,
Sofie

Input nodig voor jouw project?

Kom eens langs en dan bespreken we samen jouw project.